Ugrás a tartalomhoz

Hamar és Ur az első két érkező

Mezőkövesd hírei

Hamar Ádámmal és Ur Lászlóval megállapodást kötött a klub vezetősége, így a két labdarúgó Mezőkövesd-Zsóry NB II-es felnőtt csapatában folytatja pályafutását.

A csatár poszton bevethető Hamar Ádám 1986-ban született. A fiatal játékos Szolnokon kezdte pályafutását, majd megfordult a Tura, Cegléd és a Jászberény együtteseiben, míg legutóbb Egerben futballozott. Hamar Ádám összesen hatvankét NB II-es mérkőzésen lépett pályára, melyeken 4 találatig jutott, míg az NB III-as fellépésein nagyszerű mutatókkal rendelkezik, hiszen ötvenkét találkozón negyvenkét alkalommal mattolta a kapusokat.

Ur László 1988-ban született és hátvédként számíthat rá Huszák Géza vezetőedző. A pályafutását Nyíregyházán kezdő labdarúgó játszott Tuzséron, majd Nyíregyházán, míg a legutóbbi két szezonban a megyei rivális Bőcs alkalmazásában állt. A futballista fiatal kora ellenére már nyolcvankilenc másodosztályú bajnoki mérkőzéssel büszkélkedhet, ahol három gólt rúgott.

Együttesünk kölcsönjátékosai közül Éles Szilárd már korábban megállapodott az élvonalban szereplő Siófok gárdájával, így ő a Balaton-partján folytatja pályafutását. Robson de Sousa, Hegedűs Ádám és Kovács Bence jelen állás szerint valószínűleg nem marad Mezőkövesden. Vámosi Csabával jelenleg is tárgyalásokat folytat a klub vezetősége. A klub vezetői szeretnék, ha a rutinos védő jövőre is Mezőkövesdet erősítené. Együttesünk vezetőedzőjének, Huszák Gézának határozatlan időre szól a szerződése. Felnőtt labdarúgóink a tervek szerint július 5-én kezdik meg a felkészülést az őszi szezonra.

 

Kapcsolódó hírek