Ugrás a tartalomhoz

Két kövesdi csapat is verseng

Mezőkövesd hírei

Megkezdődtek a IV. Matyó Triatlon küzdelmei. A nemzetközi megméretésen három kategóriában mérik össze tudásukat a résztvevők.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság által szervezett eseményen a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendvédelmi szervezetek mellett a tiszafüredi, az egri, valamint a kézdivásárhelyi rendőrök csapata vesz részt a szeptember 11-ei viadalon. Városunkat az elmúlt évhez hasonlóan a rendőrség és a tűzoltóság is képviseli. A 16 induló csapat főzésben és horgászatban verseng egymással, emellett Matyó Bajnokok Ligája címmel többféle ügyességi próbatétel, például traktorhúzás, gumicsizmadobás, zsákcipelés vár a résztvevőkre.
A nyitóünnepségen Szerencsi Árpád, r. alezredes, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vezetője, majd dr. Fekete Zoltán polgármester köszöntötte röviden a résztvevőket, ezzel párhuzamosan már zajlottak a versenyszámok. A Matyó Triatlon vendégtelepülése ebben az évben Vatta község.
A rendezvényt délután kulturális programok fogják színesíteni. Fellép többek között Rokker Zsolti, a Twister Olivér énekkar, ezen felül az Ál-a-tok zenekar koncertjét is megnézhetik a jelenlévők.
A rendezvény eredményhirdetése délután lesz, melyen a díjakat Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkár, térségünk országgyűlési képviselője adja át.

B.K.

Kapcsolódó hírek