hu en de pl
ma 2020. július 2. (csütörtök) 14:26 Ottó névnapja van

A turizmus ünnepe (videóval frissítve)

Jógázással és szaunázással várta látogatóit a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő a Turizmus Világnapján.


A turisztikai ágazat képviselői 1980 óta minden évben megünneplik a jeles eseményt szeptember 27-én, amit az ENSZ Turisztikai Világszervezet indított útjára. Hazánkban immár ötödik alkalommal emlékeztek meg a Turizmus világnapjáról, a rendezvény idei mottója: „Egymilliárd turista, egymilliárd lehetőség” volt.Jóga, szauna és stresszoldás


A Magyar Turizmus Zrt. ebben az esztendőben is megszervezte az akciót Magyarországon, melyhez a hagyományokhoz híven városunk fürdője is csatlakozott.
A Zsóry Gyógy-és Strandfürdőben „Őszi felfrissülés” címmel különleges szaunázáson vehettek részt a vendégek, egyebek mellett klasszikus tengerparti bőrradír és frissítő sörös bőrnyugtatás is szerepelt a programban. Ezt követően egy érdekes foglalkozás következett: a jógázás világába tekinthettek be. Az „Idősen, fitten” elnevezést kapta az a program, melynek keretében a vízben is jógázhattak a fürdőzők a fedett gyógymedencében. A rendezvény zárásaként stresszoldó gyakorlatokat végezhettek el az érdeklődők a Gyógytorna teremben.

B. K.Vissza

 

 


Weboldalkészítés