Ugrás a tartalomhoz

A Fradival találkoznak

Mezőkövesd hírei

Magyarország legnépszerűbb csapatával, a Ferencvárossal játszik edzőmérkőzést a Mezőkövesd Zsóry FC NB II-es felnőtt együttese a jövő héten.

A hétvégi bajnoki fordulót követően kéthetes szünet lesz az első és a másodosztályú pontvadászatban. Labdarúgóink nem fogják tétlenül tölteni a „tétmeccs mentes” hétvégét, ugyanis Hegedűsék edzőmérkőzést játszanak hazánk legjobb csapata ellen. Az FTC 10 fordulót követően 9 győzelemmel és 1 döntetlennel, 28 ponttal áll az OTP Bank Liga élén. A zöld-fehérek fölényét jelzi, hogy a második helyezett Haladás 11 pontos hátránnyal követi Geráékat.
A fővárosi együttes válogatott játékosai nélkül fog pályára lépni a felkészülési találkozón, hiszen nemzeti csapatunk hétfőtől a Feröer és a Görögország elleni sorsdöntő EB selejtező mérkőzésekre készül.
A Ferencvárosi TC – Mezőkövesd Zsóry FC edzőmeccset október 9-én, pénteken 15 órakor rendezik meg a fővárosi együttes népligeti edzőközpontjában.


Vasárnap jön a Kisvárda

Az edzőmérkőzés előtt még mindkét csapat le fog játszani egy-egy bajnoki találkozót. A Ferencváros a Budapest Honvéd ellen lép majd pályára, míg együttesünk a Kisvárda csapatát látja vendégül a hétvégén. Csapatunk bajnoki összecsapása az eredeti kiírástól egy nappal később, azaz október 4-én, vasárnap 16 órakor kezdődik majd a Városi Stadionban.

B.K.

Kapcsolódó hírek