hu en de pl
ma 2019. augusztus 24. (szombat) 07:14 Bertalan névnapja van

Az időseket köszöntötték (videóval frissítve)

Október 1-je az Idősek Világnapja. Ennek alkalmából Mezőkövesd Város Önkormányzata, a Szent László és a Jézus Szíve Egyházközség, valamint a Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat Idősek Napi ünnepséggel köszöntötte fel városunk szépkorú lakosait október 2-án.


Az esemény elején a Művészeti Iskola Eszterlánc Gyermek Néptánccsoport tagjai kedveskedtek énekkel és tánccal az ünnepelteknek.
Ezt követően városunk polgármestere, dr. Fekete Zoltán köszöntötte a szépkorúakat. Beszédében kiemelte, hogy nem lehetünk eléggé hálásak az idősebb korosztálynak az értünk végzett fáradhatatlan munkájukért, nem lehet elégszer megköszönni azt a sok, gondoskodást, odaadást, szeretetet, amit kaptunk az idősektől, a nagyszüleinktől, dédszüleinktől.
Az ünnepségen dr. Fekete Zoltán ajándékcsomaggal, virággal és tortával köszöntötte fel Mezőkövesd
legidősebb polgárainak rendezvényen jelenlévő tagjait, a 98 éves Farkas Mártonné Bogdán Borbálát, valamint a 95 éves Kis Lászlót.
A program zárásaként a Jászai Mari-díjas, Érdemes művész, Kalocsai Zsuzsa szórakoztatta az ünnepelteket operettműsorát hallgathatták meg a jelenlévők, majd pedig a Szent László templomban szentmisén vehettek részt az szépkorúak. A szervezők jóvoltából pedig minden vendég kis ajándékkal térhetett haza.

M. Zs.


Kapcsolódó képek:Vissza

Webkamera: Kavicsos-tó
és SzabadidőparkVLC Media Player letöltése

 


Weboldalkészítés