Ugrás a tartalomhoz

Előkelő helyen zártak

Mezőkövesd hírei

Tizenegyedik helyen végzett a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő az Év Fürdője szavazáson. Az országos akció nagy sikert aratott a vendégek körében, melyben mintegy 200 létesítmény és 170 000 fürdőző vett részt.

A különleges országos kezdeményezést a termalfurdo.hu indította útjára. Az első alkalommal megszervezett akció szervezőinek kiemelt célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a hazai gyógy- és termálvíz gazdagságára, kiváló minőségére és az erre épülő fürdő-, valamint gyógyturizmusra.
Az Év Fürdője játékon a szavazók három kategóriában voksolhattak kedvenc fürdőjükre 2015. június 4-e és szeptember 30-a között.


Eger és Bükfürdő előtt

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő a legmagasabb kategóriában szerepelt, ahol az igen előkelő, 11. helyet szerezte meg. A TOP 10-ből éppen csak kicsúszó Zsóry egyebek mellett olyan ismert létesítményeket előzött meg a rangsorban, mint a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, az Egri Termálfürdő, a nyíregyházi Aquarius Élményfürdő, vagy az Aquaworld Resort Budapest. Az Év Fürdője kategória győztese a hajdúszoboszlói Hungarospa lett.
Az ÉV Feltörekvő Fürdője 2015 címet a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ érdemelte ki, míg a Helyiek Kedvenc Fürdője 2015 kategóriát a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő nyerte meg.
A szavazás eredményeit a termalfurdo.hu és az azevfurdoje.hu oldalon olvashatják. A játékban résztvevő szavazók között értékes ajándékokat sorsoltak ki.

B.K.

http://azevfurdoje.hu/

Kapcsolódó hírek