Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2022. május 26. (csütörtök) 13:57 Fülöp, Evelin névnapja van




 

 




Vígjáték a javából

Szántó-Szécsén-Fényes szerzőhármas Paprikáscsirke, avagy stex és New York című két felvonásos vígjátékával indult el az idei év felnőtt bérletes színházi évada, amelyet a Mezőkövesdi Közkincs-Tár Nonprofit Kft. szervez. (Fotó: Mezőkövesdi Közkincs-Tár Nonprofit Kft.)


Az első előadást október 15-én nézhették meg a kultúraszeretők a Közösségi Házban. A darabot a Gergely Theater vitte színpadra. A fergeteges zenés színműben olyan neves színészek szerepeltek, mint például Csomor Csilla, R. Kárpáti Péter. A zenés műben színpadra lépett még Csonka Zsuzsanna, Laurinyecz Réka, Heller Tamás, Némedi-Varga Tímea, Szabó Máté és Pelsőczy László is.
Gergely Róbert, a darab rendezője különleges recepttel vitte színpadra a Paprikáscsirkét. A fő hozzávaló egy új vállalkozást elindító, jobb sorsra érdemes magyar család és egy mindenhez értő anyós. A történetet megfűszerezi egy inas és egy szobalány civódása. A kellő fűszerezettség, ízesség érdekében pedig dallal, tánccal turbózta fel a receptet.
A bérletes sorozat következő előadását november 26-án tartják meg, akkor a színházkedvelők Pozsgai Zsolt: Szeretlek, Faust! című kétrészes drámáját tekinthetik majd meg.

M. Zs.



Vissza

 

 


Weboldalkészítés