Ugrás a tartalomhoz

Tiszta udvar, rendes ház (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Tizenhat ingatlantulajdonost díjaztak a „Tiszta udvar, rendes ház” városszépítő program keretében, melyre 8 körzetből összesen 108 portát neveztek be.

Városunk képviselő-testülete 2011-ben döntött a program újraindításáról, azóta minden évben díjazzák a legszebb mezőkövesdi ingatlanokat. A jelöltek szakértői bizottság ajánlásával, vagy jelentkezés alapján kerülhettek be a versenyre.
A Bíráló Bizottság tagjai szeptemberben járták végig az ingatlanokat és a ház ápoltsága, az udvar rendezettsége és összhangja, a telek virágosítása, valamint a közterületi rész rendezettsége alapján pontozták azokat. Végül körzetenként két, azaz összesen tizenhat ingatlan tulajdonosa kapott elismerést.

RENDEZETT VÁROS Az eredményhirdetésen dr. Fekete Zoltán polgármester kiemelte, hogy az önkormányzat idén mintegy 100 millió Ft-ot fordított a település szépítésére, egyebek mellett a parkok és közterületek virágosítására. A városvezető köszönetet mondott a résztvevőknek, akik a portájuk és a hozzá tartozó közterület szépítésével jelentős mértékben hozzájárultak a tiszta és rendezett városképhez.
A díjazottak egy „Tiszta udvar, rendes ház 2015” feliratú táblát, továbbá egy 6000 Ft értékű utalványt vehettek át a Mezőkövesdi VG Zrt. és Mezőkövesd Város Önkormányzata jóvoltából.

B. K.

A díjazottak névsora:

I. körzet: Lukács József, Kovács Krisztián     

II. körzet: Somodi László, Bolykó István

III. körzet: Vozár Anna, Szlovák Sándor

IV. körzet: Bencsik József, Kriston Zoltán
 
V. körzet: Abóczkiné Hegedűs Judit, Kriston Kristófné

VI. körzet: Kriston Ferenc, Csirmaz József

VII. körzet: Gáspár László, Szabó Árpád

VIII. körzet: Palla János, Nyitrai Gáspár

Kapcsolódó hírek