Ugrás a tartalomhoz

Mikulás futás

Mezőkövesd hírei

Kedves leendő Résztvevő!

Öltözz Mikulásnak, fuss és tégy jót december 6-án!

Vedd fel a piros sapkád vagy bármilyen piros kiegészítőt és felkészültségednek megfelelően válassz a lentebbi távok közül. Kicsiket és nagyokat, futókat vagy futni készülőket is várunk szeretettel!

Ha úgy érzed a futásra még nem érkezett el az idő, akkor se maradj otthon.

Gurulj velünk a hosszabb távon bringával, rollerrel, görkorival, kerekesszékkel, babakocsival! Szívj egy kis friss levegőt és szurkolj mindkét távon indulóknak!

Időpont és helyszín: 2015.december 6. Kavicsos tó
Távok:
Gyerektáv - 800m: 1 kör a Kavicsos tó körül
Kiskör – 2,6 km: Kavicsos út - Mindszent József utca – (jobbra) Mátyás király út – Eötvös u. – (jobbra) – József Attila u. – Kavicsos út
Nagykör – 7,5 km: Kavicsos út – Mindszent József utca – (balra) Mátyás király út – kerékpár úton a Zsóry fürdőig (FORDÍTÓ) kerékpár út – Mátyás király út – Széchenyi István út – Kavicsos út

A nap menete:

9:00-9:45 Regisztráció és gyülekezés
9:45-9:50 Csoportkép készítése
9:50-10:00 Közös bemelegítés
10:00-10:15 A gyerektávon indulók rajtja és célba érkezése
10:15 - … A hosszabb távon indulók rajtja és célba érkezése
Minden célba érkezőt meleg teával, zsíros kenyérrel és kis meglepetéssel várunk.

A Mikulás futásra nevezési díj nincs! Ugyanakkor úgy gondoltunk, hogy ismét szeretnénk, ha a nap a jótékonyság jegyében telne. Kérünk minden nevezőt, hogy egy-egy tábla csokival vagy bármilyen édességgel nevezzen a távokra. A regisztráció során a felajánlásokat összegyűjtjük és a mezőkövesdi Karitász csoport tagjai segítségével fogjuk eljuttatni a város rászorulóinak, illetve nagycsaládosainak. Minden további felajánlást is örömmel fogadunk legyen az pl. játék, mesekönyv, kinőtt, de még használható gyerekruha!

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Matyó Futó Klub

Kapcsolódó hírek