Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. június 2. (péntek) 16:40 Kármen, Anita névnapja van
 
Közmeghallgatás (videóval frissítve)

Közmeghallgatást tartottak a Közösségi Házban, ahol elsőként dr. Fekete Zoltán polgármester számolt be az önkormányzat elmúlt éves munkájáról.


A városvezető a november 17-én szervezett eseményen először Mezőkövesd lélekszámának alakulásáról, városunk munkaügyi helyzetéről tájékoztatta a megjelenteket. Ismertette egyebek mellett a képviselő-testület elmúlt éves munkáját, a helyi adóbevételek alakulását és az igénybe vehető szociális ellátásokat. Szó esett ezen felül a Start Közmunkaprogram eredményeiről, az elmúlt évben megvalósult, illetve a folyamatban lévő fejlesztésekről. Dr. Fekete Zoltán zárásként a jövő évi, valamint a 2014–2020-as európai uniós ciklus fejlesztési terveiről és lehetőségeiről számolt be a jelenlévőknek.
Második napirendi pontban a lakosok észrevételeit és javaslatait hallgatták és vitatták meg. Szó esett még a város csapadékvíz-elvezető rendszerének és az artézi kutak felújításáról, a matyó népművészet, illetve a hagyományőrzés fontosságáról, valamint a közvilágítás rekonstrukciójáról is. Városunk polgármestere az írásban érkezett és a szóban feltett kérdésekre egyaránt válaszolt.

B. K.


Kapcsolódó képek:Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés