Ugrás a tartalomhoz

Harmincéves jubileum (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Megalakulásának 30. évfordulóját ünnepli ebben az évben a Mezőkövesdi Honvédelmi és Rendvédelmi Szervek Nyugdíjas Klubja. A szervezet jubileumi ünnepségét december 8-án rendezték meg a Kispipa Étteremben.

A hivatalosan 1985. október 31-én alakult klub jubileumi összejövetele Kovács Máriának, a szervezet elnökének beszámolójával kezdődött, aki a klub idén elvégzett feladatait és tevékenységét ismertette. Ezt követően Bukta Imre, a szervezet titkára emlékezett vissza az alapítás időszakára, továbbá az elmúlt három évtized kiemelkedő eseményeiről osztotta meg gondolatait.

KÖSZÖNTőK A rendezvényen a meghívott vendégek, többek között dr. Fekete Zoltán polgármester és Szerencsi Árpád, r. alezredes, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vezetője, akik köszöntötték a tagságot. Mindketten méltatták a klub tevékenységét, valamint a továbbiakban is támogatásukról biztosították a szervezetet.
Az ünnepség keretében a tagok emléklapot vehettek át a szervezet vezetőitől, emellett külön köszöntötték többek közt Galambos Sándort, a klub első elnökét.
Az ünnepség zárásaként a Bárdos Lajos Tagiskola diákjainak és tanárainak meghitt karácsonyi műsorát nézhették meg a résztvevők.

B. K.

Kapcsolódó hírek