hu en de pl
ma 2020. július 2. (csütörtök) 15:31 Ottó névnapja van

Harmincéves jubileum (videóval frissítve)

Megalakulásának 30. évfordulóját ünnepli ebben az évben a Mezőkövesdi Honvédelmi és Rendvédelmi Szervek Nyugdíjas Klubja. A szervezet jubileumi ünnepségét december 8-án rendezték meg a Kispipa Étteremben.


A hivatalosan 1985. október 31-én alakult klub jubileumi összejövetele Kovács Máriának, a szervezet elnökének beszámolójával kezdődött, aki a klub idén elvégzett feladatait és tevékenységét ismertette. Ezt követően Bukta Imre, a szervezet titkára emlékezett vissza az alapítás időszakára, továbbá az elmúlt három évtized kiemelkedő eseményeiről osztotta meg gondolatait.

KÖSZÖNTŐK A rendezvényen a meghívott vendégek, többek között dr. Fekete Zoltán polgármester és Szerencsi Árpád, r. alezredes, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vezetője, akik köszöntötték a tagságot. Mindketten méltatták a klub tevékenységét, valamint a továbbiakban is támogatásukról biztosították a szervezetet.
Az ünnepség keretében a tagok emléklapot vehettek át a szervezet vezetőitől, emellett külön köszöntötték többek közt Galambos Sándort, a klub első elnökét.
Az ünnepség zárásaként a Bárdos Lajos Tagiskola diákjainak és tanárainak meghitt karácsonyi műsorát nézhették meg a résztvevők.

B. K.


Kapcsolódó képek:Vissza

 

 


Weboldalkészítés