Ugrás a tartalomhoz

Mazsorettek és fúvósok estje (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

December 19-én tartották meg a hagyományos Fúvós és Mazsorett Gálát a Közösségi Házban. Az eseményen a Pro Urbe-díjas Mezőkövesdi Fúvószenekar és a Mezőkövesdi Mazsorett Csoport minden korosztálya színpadra lépett.

A fúvósok és mazsorettek ez alkalommal is színvonalas produkcióval szórakoztatták a közönséget a mintegy kétórás gálán. A programon a, az óvodások, a kisiskolások, a nagyobb diákok és a felnőtt táncosok is bemutatkozhattak. A csoportok több alkalommal léptek színpadra botos, pomponos, zászlós koreográfiáikkal. A csoportokat Reich Lászlóné és Takácsné Bán Melinda készítette fel. A műsorszámok között volt olyan, amelyet teljes sötétségben, UV-megvilágítással adtak elő, vagy épp a világító botokkal mutattak be a fellépők.
A mazsorettek mellett a Panyi Zoltán által vezetett fúvószenekar is meglepetéssel készült az estére. Repertoárjukban szerepelt például egy közismert karácsonyi zenét, Maria Carey „All I want for christmas is you” című dalának átdolgozását is előadták, de egy szám erejéig mikulássá vált a karmester és vezényletével a fúvósok előadták a Hull a pelyhes, fehér hó eredeti változatát.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek