Ugrás a tartalomhoz

Kövesdi triatlon sikerek

Mezőkövesd hírei

Kiemelkedő eredményeket értek el a Mezőkövesdi Triatlon Egyesület sportolói az év első felében megrendezett versenyeken. 

A METRI versenyzői már télen elkezdték a felkészülést a 2011-es esztendő megmérettetéseire. Az első jelentős esemény a Bogács és Bükkzsérc között megrendezett Latyakfutás volt február végén, ahol a klub sportolói közül Pap Csilla és Takács András a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Ezt követően a METRI versenyzői egy hónapig készültek az Országos Duatlon Ranglista Versenyre, melyet Somogyszilen bonyolítottak le április elején. A METRI számára az év legemlékezetesebb viadala az I. Zsóry Duatlon Országos Bajnokság volt, melyet Mezőkövesden rendeztek meg május 9-én. A sportolók közül Pap Csilla szerepelt a legjobban, aki egyebek mellett a Diákolimpián, valamint a 16. Coca Cola Női Testébresztő Futógálán is első helyen végzett.

A klub versenyzői több országos viadalon fognak elindulni az év második felében. 
A következő kiemelkedő megmérettetést Fadd-Domboriban rendezik meg, ahol a Triatlon Tour 5. fordulóját és az aquvatlon országos bajnokságot bonyolítják majd le augusztus 6-án és 7-én. Ezen kívül egyebek mellett Egerben, Jászberényben Mezőtúron, Miskolcon és Tiszaújvárosban is rajthoz állnak majd a kövesdi sportolók ebben az évben.

Kapcsolódó hírek