Ugrás a tartalomhoz

Edzőtábor a héten

Mezőkövesd hírei

Egy hetes edzőtáborozás végéhez közeledik a Mezőkövesd Zsóry FC NB II-es felnőtt csapata. Labdarúgóink a Balneo Hotelben töltik idejüket, az edzéseket a Városi Stadion műfüves pályáján végzik. A keret tagjai mellett a próbajátékosok is részt vesznek az edzőtáborban. A klub honlapján Nagy József, csapatunk rutinos védője értékelte az elmúlt napokban elvégzett munkának, valamint az edzőtáborozásnak a tapasztalatait.

– Bő egy hete kezdődött a felkészülés, milyenek az első benyomásaid?
– Nagyon vártam már az edzéseket, kicsit hosszú volt a pihenő. Pintér Attila személyében biztosan egy olyan edzőt hoztunk ide, akivel a feljutás is megoldható. A kvalitásai, eddigi munkája alapján szerintem jó szakmai munka lesz itt a télen. Nagyon kemény edzések vannak, sok taktikai dolgot gyakorlunk be, remélem, ez előnyére válik a csapatnak. Bízom a jó folytatásban.

– Hogy telik az edzőtábor?
– Be van osztva a napunk, közös a reggeli, közösen jövünk az edzésre, óramű pontossággal érkezünk. Nem csak lógunk a levegőben, vannak közös tevékenységek, ebéd után pedig a pihenésé a főszerep, nem járkálunk a városban. Este edzés, gyúrás, pihenés, majd kezdjük elölről. Biztosan lesznek közös programok, is, már ez is csapatépítés, hogy közösen vonultunk a hotelbe.

– A mérkőzések hiányoznak már?
– Volt egy egymás ellni játék, de az mégsem tétmeccs. Most a munkáé a főszerep, mintsem az edzőmeccsen nyújtott teljesítményé, de a jövő héten már lesznek mérkőzések, s addig is lesz egymás közti játék. Itt nézi meg a mester, kit milyen pozícióban vethet be.

Csapatunk az első két edzőmérkőzését január 23-án, szombaton fogja lejátszani az egyaránt NB III-as Hatvan és Cigánd ellen. Hefflerék a Heves megyei gárdával a tervek szerint 10 órától, míg a borsodiakkal 12 órától játszanak majd a Városi Stadion műfüves pályáján.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

Kapcsolódó hírek