Ugrás a tartalomhoz

Istenes versek szavalóversenye (videóval)

Immár negyedik alkalommal rendezte meg a Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskola humán munkaközössége az istenes versek szavalóversenyét, melyen diákjaink által választott és előadott költeményeket hallgathattunk meg.

2016. február 16-án az iskolai kápolnában 15 tanuló mutatta meg tehetségét és rátermettségét.
A hitoktatókból és pedagógusokból álló zsűri tanácskozása után a következő eredmények születtek: 1. helyezett lett Gonda Levente 10. F osztályos tanuló, aki Reményik Sándor Az én békességem című versét igen kifejező előadásmóddal szavalta el. A 2. helyezést Bodnár Bertalan 9. A osztályos diákunk érte el, ő Reményik Sándor Kegyelem című alkotását tolmácsolta. A 3. helyezést Farkas Klaudia kapta a 9. A osztályból Reményik Sándor Egymás helyett című versének előadásáért. A zsűri különdíjat ítélt oda Barna Stella 9. A osztályos tanulónak, aki Reményik Sándor Ne ítélj című költeményét mutatta be.
Gratulálunk a helyezetteknek és felkészítő tanáruknak, Vavszeg Mária tanárnőnek!
További sikereket kívánunk a többi versenyzőnek is, valamint felkészítő tanáraiknak, Bálintné Tóth Éva tanárnőnek és Pruskóczki Gáborné tanárnőnek!
Köszönjük a zsűri és a közönség figyelmét, valamint dr. Radványiné Fodor Valéria munkaközösség vezető szervező munkáját!


A humán munkaközösség tagjai

Kapcsolódó hírek