Ugrás a tartalomhoz

Jót buliztak a motorosok (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Újra felbőgtek a motorok városunkban. A szervezők színvonalas programokkal várták az érdeklődőket a kétnapos Matyó Motoros Mulatságon.

Április 22-én és 23-án Mezőkövesd volt a kétkerekű járgányok szerelmeseinek központja, ugyanis immár 3. alkalommal rendezték meg a motorosok matyó buliját.
A rendezvény első napján környékbeli, valamint ismert rockbandák léptek színpadra a Kovács Kft. mögötti területen. A résztvevők a Generátor rock, a Mátrix, az AB CD, valamint a Living Steel remek hangulatú koncertjein tombolhattak egészen hajnalig.

GÉPMÚZEUM, VETÉLKEDőK A szombati program a Hajdu Ráfis János Mezőgazdasági Gépmúzeumban kezdődött. Itt a motorosok Kádár Zoltán múzeumigazgató vezetésével ismerkedhettek meg a gépészeti csodákkal, leginkább a 19., valamint 20. századi mezőgazdasági eszközökkel. A motorosok a gépészet hőskorának vívmányai közül a lokomobilok iránt mutatták a legnagyobb érdeklődést.
Délután játékos ügyességi vetélkedőket rendeztek a Lővöi úti „bázison”, ahol például  motorblokkdobásban, sörforgóban és hordógurításban is összemérhették tudásukat, valamint erejüket a résztvevők.

HÁROM FELLÉPő Este ismét a zene és a tánc került a középpontba, ugyanis egymásután három zenekar lépett színpadra. A mozgalmas és tartalmas hétvége zárásaként a Sox on Cox, a Mérföldkő és a Cool Head Klan együttessel bulizhatták át az estét a jelenlévők.

B. K.

Kapcsolódó hírek