Ugrás a tartalomhoz

Rock&Roll Gála városunkban (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

20 érmet vittek haza a mezőkövesdi táncosok a II. SkyDance Akrobatikus Rock And Roll Gáláról. Négy egyesület több mint 300 táncosa összesen 21 kategóriában mérte össze tudását a június 4-ei táncrendezvényen.

A SkyDance Sportegyesület által szervezett eseményen az óvodásoktól egészen a felnőttekig, összesen 21 kategóriában léptek parkettre a táncosok. A mezőkövesdi sportolók mellett Miskolcról, Szikszóról, Encsről, Tiszaújvárosból, Egerből, Hevesről, Füzesabonyból, Mezőnyárádról és Noszvajról érkeztek táncosok.
A SkyDance Sportegyesület táncosai nagyon szép eredményeket értek el, ugyanis 20 érmet szereztek a versenyen.
– Szeretném kiemelni a mezőkövesdi Villám Csajok nevű serdülő nagyformációt, akik kitartó munkájukkal kategóriájukban aranyérmet szereztek, valamint nagyon büszke vagyok a többi csapatomra, illetve párosomra is, mindenki nagyon jól szerepelt a gálaversenyen, a többiek teljesítményével is elégedett vagyok. Szeretném megköszönni Mezőkövesd Város Önkormányzatának, a Modine Hungária Kft.-nek, Cseh-Faproduct Kft-nek, valamint a Millenium Étteremnek a verseny lebonyolításához nyújtott támogatását, valamint a skydance-es szülőknek is a felajánlásokat – hangsúlyozta Szabadosné Fülep Renáta, a SkyDance Sportegyesület elnöke, a verseny szervezője.
A mezőkövesdi táncosok közül aranyérmet szerzett még a Ficánkák és Tűzvirágok csapat a Mirror ovis kategóriában, a Huncut kicsi lányok csapata Children kisformáció „C” kategóriában, a Boszik csapata Serdülő kisformáció „C” kategóriában, a Vadmacskák Junior kisformáció „A” kategóriában, a Fallen Angels Felnőtt kisformáció”B” kategóriában, valamint a FantomOk, akik Felnőtt kisformáció „A” kategóriában állhattak fel a dobogó legfelső fokára.
Ezüstérmes lett a Children páros „B” kategóriában versenyző Fodor Dániel és Halmai Renáta páros, a Children kisformáció „D” kategóriában induló Picúrkák csapata, a Children kisformáció „C” kategóriában versenyző Csillagok csapata, a Serdülő kisformáció „C” kategóriában induló Hópárducok csapata, a Children nagyformáció „B” kategóriában a Mókusok csapata, a Junior kisformáció „A” kategóriában a Kócos Kisördögök csapata, valamint a Felnőtt kisformáció „B” kategóriás  Fekete Párducok csapata.
Bronzérmet szerzett a Children kisformáció „D” kategóriában versenyző Mini-Manók csapata, a Children kisformáció „B” kategóriás Blue Angels, a Serdülő nagyformáció „B” kategóriás Party Csajok, a Felnőtt kisformáció „B”kategóriás Bad Girls, míg a Children kisformáció „D” kategóriában induló Crazy Girls a 4. helyet, a Tündérkék pedig az 5. helyet szerezték meg.
A dobogós táncosok érmet és oklevelet vehettek át a kiemelkedő teljesítményük jutalmaként, míg a helyezettek emlékérmet kaptak ajándékba a jó hangulatú verseny végén.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek