Ugrás a tartalomhoz

Elindult a munka (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Két próbajátékos szerepelt a Mezőkövesd Zsóry FC felnőtt csapatának első edzésén. A szurkolók június 20-ától vásárolhatják meg a bérleteket a július 16-án rajtoló OTP Bank Liga küzdelmeire.

Labdarúgóink Pintér Attila irányításával 10 napos szünet után, csütörtökön délelőtt kezdték meg a munkát a Városi Stadionban.


ERőSÍTÉS
A szakember elmondta, hogy a feljutás elérését követően folyamatosan egyeztetett Tállai András elnökkel a csapat megerősítéséről.
– Az a legfontosabb, hogy olyan mértékben meg tudjuk erősíteni a csapatot, hogy legyen esélyünk a bennmaradás kiharcolására, ugyanis szeretnénk stabilan az első osztályban szerepelni. Ez nem lesz könnyű feladat, ehhez nagy támogatásra lesz szüksége a csapatnak. Szeretném, ha minden mérkőzésen 3-4000 szurkoló lenne a lelátón, mert nagyon komoly segítséget jelent számunkra a közönség buzdítása, ezt az NB II-es mérkőzéseken is tapasztaltuk. – emelte ki Pintér Attila.
A vezetőedző a keretről elmondta, minden posztra két azonos képességű játékost szeretnének, az erősítésről továbbra is folyamatosan zajlanak az egyeztetések.
Pintér Attila hangsúlyozta, fontos, hogy minél hamarabb kialakuljon az NB I-es keret, hiszen a bajnoki rajtig mindössze négy hetet tudnak együtt dolgozni. Hozzátette, bízik benne, hogy a jövő hét közepére 90%-ban összeáll a jövő évi játékoskeret.



KÉT PRÓBÁZÓ
Az első edzésen a feljutó csapatból többen hiányoztak, ugyanakkor két próbajátékos is a csapattal gyakorolt. A középpályás Táborsky Ivo legutóbb az FK Teplice csapatát erősítette, míg a támadó Vosahlík Jan, a szintén cseh Slavia Praha csapatában szerepelt.

A BAJNOKI MENETRENDRőL Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette az OTP Bank Liga első szakaszának menetrendjét. Együttesünk a nyitófordulóban a Gyirmót FC csapatát látja majd vendégül Mezőkövesden.
– A jó rajt sokat számíthat a bajnokságban, de ezzel kapcsolatban dr. Mezey György azt mondta, hogy a csapatok sorsa a pontvadászat második felében dől el. Egyetértek a véleményével, ugyanakkor természetesen minden mérkőzésen szeretnénk pontot, pontokat szerezni, legyen az ellenfél a Gyirmót, vagy akár a Ferencváros. – hangsúlyozta a szakember.

BÉRLETEK HÉTFőTőL Június 20-án megkezdődik a bérletek árusítása az OTP Bank Liga 2016-2017-es idényének mezőkövesdi hazai találkozóira. A bérleteket a klub székházának emeleti titkárságán lehet megvásárolni hétköznaponként 8.30 és 16 óra között között. Fontos információ, hogy a bérleteket kizárólag a személyi adatok megadásával lehet kiváltani. A részletekről a titkarsag@mezokovesdzsory.hu címen vagy a 49/505-480-as telefonszámon lehet érdeklődni.
A bérletek a hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésekre egyaránt érvényesek.

B. K.

Bérletárak

 

őSZ

 

Diák/nyugdíjas (D11, D12, A8)

6.500 Ft

Felnőtt (A2-3-4-5-6-7, C7-89-10)

10.000 Ft

Felnőtt (B szektorok, A0, A8, D11, D12, E12)

7.500 Ft

   

ÉVES

 

Diák/nyugdíjas (D11, D12, A8)

11.000 Ft

Felnőtt (A2-3-4-5-6-7, C7-89-10)

17.000 Ft

Felnőtt (B szektorok, A0, A8, D11, D12, E12)

12.500 Ft

   

Szurkolói éves bérlet (B6, A1)

9.000 Ft

Kapcsolódó hírek