Ugrás a tartalomhoz

Új játékosok – Két edzőmeccs (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Több labdarúgóval is megegyezett a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es felnőtt csapata az elmúlt napokban. Együttesünk ezen a héten két felkészülési mérkőzésen lép pályára, mindkétszer hazai környezetben.

Gőzerővel készül a közelgő bajnoki rajtra városunk élvonalbeli labdarúgócsapata. Az edzések és edzőmeccsek mellett új futballistákkal állapodtak meg a klub vezetői. Hudák Dávid személyében egy 23 éves szlovák állampolgárságú védővel erősített együttesünk. A játékos korábban megfordult például a Dunaszerdahely gárdájában, míg legutóbb az Újpestet erősítette. A labdarúgó három évre kötelezte el magát a Mezőkövesdhez. Szintén városunkba érkezett a korábban Győrben, míg legutóbb az MTK Budapest csapatánál szereplő Marek Strestik. A 29 esztendős cseh középpályás tavaly 22 bajnoki meccsen 5 gólt és szintén 5 gólpasszt jegyzett. Strestik 2018. június 30-ig szóló szerződést kötött csapatunkkal. Strestikhez hasonlóan Mezőkövesdre igazolt a legutóbb Diósgyőrt erősítő Egerszegi Tamás. A rutinos középpályás alapembere volt a DVTK-nak, ahol összesen 53 mérkőzésen lépett pályára. A 24 éves játékos egy évre írt alá csapatunkhoz.
A tavalyi évet Sopronban töltő Baracskai Roland a kölcsönadást követően visszatért együttesünkhöz, továbbá az is eldőlt, hogy Vági András és Devecseri Szilárd a következő évben is a Mezőkövesdet erősítik kölcsönben.

KÉT MECCS A HÉTEN Csapatunk a Budapest Honvéd ellen 2-1-re elveszített június 29-én rendezett felkészülési találkozót követően legközelebb a másodosztályú Kisvárda ellen lép majd pályára, ismét hazai környezetben. Az edzőmérkőzés július 6-án, szerdán 18 órakor kezdődik a Városi Stadionban. Három nappal később a Szatmárnémeti lesz majd a mieink ellenfele, szintén Mezőkövesden.

B. K.

Kapcsolódó hírek