Ugrás a tartalomhoz

Sztárok a fürdőben

Mezőkövesd hírei

Ismert könnyűzenei fellépők szórakoztatják majd a vendégeket a július 16-ai Zsóry Fesztiválon.

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő nagy hagyományokra visszatekintő eseményét idén új helyszínen, a felújított családi medencénél fogják megrendezni. Ezen a napon délután 2 órától összesen 8 előadó lép majd színpadra a fürdőben.
– Az egyik nagy kereskedelmi televízió felvételeket fog készíteni a rendezvényen, amit még a nyár folyamán láthatunk majd a csatornán. A fellépőket igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy minden korosztály számára megfelelő programot tudjunk kínálni – emelte ki Vámos Zoltán fürdővezető.
A rendezvényen fellép Csordás Tibi, Josh, a Fresh, az FLM, a Happy Gang, a Desperadó, valamint napjaink sztárjai közül a Bytheway, illetve Horváth Tamás & Raul.



FÜRDőZÉS ÉJSZAKA Az éjszakai fürdőzés az elmúlt években egyre népszerűbb lett a Zsóry fürdőben is. Ezt a lehetőséget júliusban és augusztusban vehetik majd igénybe a látogatók.
– Az első alkalom július 23-án lesz,majd szombatonként, összesen négy alkalommal tartunk zenés éjszakai fürdőzést a felújított gyógy-, illetve élménymedencében: 9 órától várhatóan éjfélig, fél 1-ig– mondta a fürdővezető.
A korábbi évek gyakorlatának megfelelően az Olajfa út felőli bejárat lesz nyitva. A belépőjegy ára 2000 Ft lesz, ugyanakkor várhatóan kedvezményekre is számíthatnak majd a fürdőzők.
Vámos Zoltán fürdővezető tájékoztatása szerint nyáron a strand-, illetve a gyógyrészen az uszoda és az új, jelenleg is épülő fedett élménymedence kivételével minden medencét és szolgáltatást igénybe vehetnek a fürdőzők.

B. K. 


Kapcsolódó hírek