Ugrás a tartalomhoz

Buli a Zsóryban (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Ismert könnyűzenei előadók, többek között Csordás Tibi, Josh, a Desperado, valamint Horváth Tamás & Raul is fellépett az augusztus 12-én rendezett Zsóry Fesztiválon.

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő nagy hagyományokra visszatekintő eseményét új helyszínen, a felújított családi medencénél rendezték meg ebben az évben. A fesztivál keretében összesen 7 előadó lépett színpadra. „Bemelegítésként” Csordás Tibi, az ex-Fiesta frontembere szórakoztatta a több száz fős közönséget. Előadásában olyan ismert dallamok csendültek fel, mint például a Bonita, vagy a Jött veled a nyár. Ezt követően az FLM együttes slágerei közül elhangzott a Megtalállak még, a Véget ért a nyár, de olyan örökzöld slágerek is, mint a Szerelem első vérig, vagy a Tűzvarázsló. A Desperado régi és új dalokat egyaránt játszott és szintén remek hangulatot varázsolt a Zsóry fürdőbe. A nagy slágereket, egyebek mellett az Akarom őt, vagy az Ég Veled című dalt a közönség is együtt énekelte a tagokkal. Josh szintén népszerű slágerekkel érkezett Mezőkövesdre. Előadásában a Félember, a Vár rám az ismeretlen, valamint a Zakatol a szívem is felcsendült, majd a remek hangulatot a Happy Gang fokozta tovább. A sokáig voltam távol, a New York, Rio, Tokió, valamint a Fiatal szerelem című slágerek szövegét mind a mai napig sokan ismerik.

 
 
NAPJAINK SZTÁRJAI A Bytheway saját számok mellett feldolgozásokat adott elő műsorában. Felcsendült például Cserháti Zsuzsa, az R-GO illetve a Wellhello egy-egy slágere, míg a saját szerzemények közül egyebek mellett a Szelfigyár, a Sose múló nyár és a Kicsit fékezz című számot is meghallgathatták a látogatók. A nap és a Zsóry fesztivál utolsó előadójaként Horváth Tamás & Raul szórakoztatta a közönséget. A formáció legismertebb és legnépszerűbb dalai közül a tagok elénekelték például a Boldog vagyok, a Táncol velem a világ, valamint a Beléd estem című slágert is.
A rendezvényen a Hungarian Pop Top című műsorhoz felvételt készített a Muzsika Tv, amit a későbbiekben a csatornán meg lehet majd nézni.
B. K.

Kapcsolódó hírek