Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. június 1. (csütörtök) 10:45 Tünde névnapja van
 
Színházbérletes előadások Mezőkövesden

A Ma estére szabad a kecó című bulvár burleszkkel indul a 2016-2017-es színházi évad városunkban. (Fotó: jegy.hu)

 


A Mezőkövesdi KÖZKINCS-TÁR Nonprofit Kft. évről évre meghirdeti felnőtt színházbérletes előadásait. A bérletben szereplő öt művet idén is a beérkezett közönségszavazatok alapján választották ki. 
Az első előadást, a Ma estére szabad a kecó című darabot a Bánfalvy Stúdió viszi színpadra többek között Gesztesi Károly, Hujber Ferenc, Kiss Ramóna főszereplésével. Novemberben a Sej, szellők című úttörő revüt, februárban a Katyi című zenés vígjátékot nézhetik meg a színházkedvelők. Márciusban a Zenthe Ferenc Színház mutatkozik be Mezőkövesden a Liliomfi című zenés vígjátékkal. A felnőtt bérletes évadot pedig április 20-án a Marica grófnő című nagyoperettel zárják.
Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan a gyermekek számára is lesznek bérletes előadások. Az óvodások, kisiskolások 4, főként zenés darabot nézhetnek majd az évad során. Október 5-én a Nektár Színház mutatja be a Csizmás Kandúr című darabot, november 9-én az Igazmondó juhászlegény, februárban az Árgyélus királyfi és Tündér Ilona című népmesét, márciusban pedig az Ördög három aranyhajszála című történetet nézhetik meg a gyerekek. 
A felnőtt előadások minden alkalommal csütörtökönként 18 órakor, a gyermek műsorok pedig szerdánként 14 óra 30-kor kezdődnek. A bérleteket október 14-ig lehet megvásárolni a Közösségi Házban.
M. Zs.
 


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés