Ugrás a tartalomhoz

Jótékonysági koncert (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Fantasztikus hangulatú, telt házas koncertet tartott Mága Zoltán a Jézus Szíve templomban. A világhírű, Prima Primissima-díjas hegedűművész mintegy háromórás, lélekemelő műsorában olyan ismert előadók is felléptek mint Kertesi Ingrid és Sümegi Eszter operaénekesek, valamint Szenthelyi Miklós hegedűművész.

 

Mága Zoltán és sztárvendégei emlékezetes előadással ajándékozták meg a résztvevőket a Hangok és Harangok című jótékonysági koncertsorozat mezőkövesdi állomásán szeptember 16-án.
A program keretében elsőként dr. Berkes László, a Jézus Szíve Plébánia vezetője, majd dr. Fekete Zoltán polgármester, ezután pedig Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti és adóügyekért felelős államtitkár, térségünk országgyűlési képviselője köszöntötte a fellépőket, valamint a közönséget. 

 
 
Mága Zoltán beszédét követően a hegedűművész varázslatos koncertjének szem- és fültanúi lehettek a jelenlévők, melynek lenyűgöző hangzását a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar tagjainak produkciója tette teljessé. 
A templomi hangverseny vendégeként fellépett Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész, Kertesi Ingrid Liszt Ferenc-díjas operaénekes, a Magyar Állami Operaház magánénekese, érdemes és kiváló művész, valamint Sümegi Eszter, a Magyar Állami Operaház egyik vezető magánénekese, érdemes és kiváló művész. A koncert hangulatát két fiatal tehetséges művész, Mága Jennifer és Szenthelyi Krisztián énekes előadása emelte.

JÓTÉKONYSÁG Mága Zoltán hegedűművész az ingyenes koncert végén bejelentette, hogy a jótékonysági esten összegyűlt adományokat a leukémiában szenvedő mezőkövesdi Nyeste Aletta gyógyulására ajánlották fel a szervezők. 
B. K.

 

Kapcsolódó hírek