Ugrás a tartalomhoz

őszi könyvtári napok városunkban

Mezőkövesd hírei

Író-olvasó találkozóval, előadással, zenés-irodalmi esttel, kézműves-foglalkozással várják az érdeklődőket október 3. és 9. között az őszi könyvtári napok keretében a Városi Könyvtárban.

 

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség mintegy tíz éve rendszeresen megszervezi az őszi könyvtári napok programsorozatot, amelyben a mezőkövesdi könyvtár is részt vesz. 
– Október 3-án 16 óra 30-tól Sándor Anikó tart majd író-olvasó találkozót. Október 5-én zenés irodalmi estet szervezünk, amely keretében Jónás Zoltán előadásában Kányádi Sándor költemények, Dinnyés József daltulajdonostól pedig megzenésített versek hangoznak majd el. Október 9-én 15 órától Leskó György az I. világháborús mezőkövesdi 10-es honvédekről tart előadást. 
A gyerekeket kézműves-foglalkozásokkal várjuk, akik október 7-én 10 órától a főként állattörténeteket író Telegdi Ágnessel is találkozhatnak a gyermekrészlegünkben – mondta el Juhász Mónika, a Városi Könyvtár szakmai vezetője.
Október 9-én, vasárnap 10 és 16 óra között a könyvtár mindkét részlegében ingyenesen vehetik igénybe a látogatók az intézmény szolgáltatásait. 
A programsorozat hetén díjmentes lesz a beiratkozás, és a lejárt határidejű könyveket is késedelmi költség nélkül vihetik vissza a könyvtárba az olvasók.
M. Zs.

Kapcsolódó hírek