Ugrás a tartalomhoz

Megvertük a Soroksárt

Mezőkövesd hírei

Mezőkövesd Zsóry FC – Soroksár SC 2-1 (1-0)

Egygólos győzelmet aratott városunk élvonalbeli felnőtt csapata a másodosztályú Soroksár ellen lejátszott felkészülési mérkőzésen. (Fotó: mezokovesdzsory.hu)

 

Az OTP Bank Liga háromhetes szünetét kihasználva újabb edzőmeccset játszottak Pintér Attila tanítványai. Remekül kezdődött az október 8-án, Mezőkövesden rendezett összecsapás, ugyanis az éppen Soroksárról igazolt Gohér fejes góljával már a 2. percben vezetést szereztek labdarúgóink. A folytatásban is csapatunk játszott fölényben, többek között Diallo és Gohér is növelhette volna a különbséget a szünetig.
Fordulás után kiegyenlítettebb játék folyt a pályán, ekkor a vendégek előtt is adódtak lehetőségek a gólszerzésre. A következő találatot ismét labdarúgóink szerezték, negyedórával a meccs vége előtt Sós pontos lövéssel duplázta meg az előnyünket. Nem sokkal később Haris szerencsés góljával szépítettek a vendégek, így csapatunk egy góllal győzte le a Merkantil Bank Liga 6. helyezettjét.
–Nagyon jó iramú, hasznos mérkőzést tudtunk játszani. Minden szempontból hasznos volt, mert legalább így látom, hogy a cserék milyen formában vannak és kik azok, akikre lehet számítani. Azt látni kell, hogy voltak olyan teljesítmények, amelyek nem segítették a csapat játékát. Összességében a kezdőcsapat rendben volt, sokat birtokoltuk a labdát és ebből kell még jobban profitálnunk – értékelt csapatunk honlapján Pintér Attila vezetőedző.
 
ÚJONCRANGADÓ GYIRMÓTON Labdarúgóink október 15-én, szombaton 15 óra 30-tól a Gyirmót vendégeként fognak pályára lépni az OTP Bank Liga 12. játéknapján. 
Együttesünk a Magyar Kupa 7. fordulójában a Somogy megyei I. osztályban jelenleg 10. helyen álló Marcali VFC gárdájával találkozik. A mérkőzést a Mezőkövesd Zsóry hivatalos oldalának tájékoztatása szerint október 26-án, szerdán 13 óra 30-tól rendezik meg a somogyi városban.
B.K.
 
A mérkőzés jegyzőkönyve:

Mezőkövesd Zsóry FC – Soroksár SC 2-1 (1-0)
Mezőkövesd: Tujvel (Dombó, 84.p.) – Vági (Pauljevics, 48.p.), Hudák (Fótyik, 77.p.), Szeles (Polényi, 77.p.), Gohér (Baracskai, 75.p.), Mevoungou (Frőhlich, 79.p.), Egerszegi (Hegedűs, 60.p.), Strestík (Tóth, 75.p.), Molnár (Orosz, 60.p.), Diallo (Kink, 53.p.), Nicorec (Sós, 46.p.). Vezetőedző: Pintér Attila
Soroksár: Palásthy D. (Bartos, 46.p.) – Fülöp, Gengeliczki, Lorentz, Silye, Peszmeg (Sándor, 60.p.), Papp, Huszák (Haris, 32.p.), Koós (Csillag, 60.p.), Szilágyi (Lovrencsics B., 67.p.), Gárdos (Mihály, 67.p.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás
Gólok: Gohér (2. p.), Sós (74. p.), ill. Haris (80. p.) 

Kapcsolódó hírek