Ugrás a tartalomhoz

Futóverseny városunkban

Mezőkövesd hírei

Mintegy 400 sportoló részvételével nemzetközi tájékozódási futóversenyt rendeznek Mezőkövesden a Hadas és a Kavicsos-tó környezetében október 29-én. A szervezők mindenkinek felhívják a figyelmét a körültekintő közlekedésre.

 

Az Egri Spartacus Tájékozódási Futó Sportegyesület szervezésében október 29-és 31-e között sorra kerülő 28. Eger Nagydíj Nemzetközi Tájékozódási Futóverseny első napjának helyszíne lesz városunk. A sportolók délelőtt 10 órától a Hadas városrészben, míg 14 óra 30-tól a Kavicsos-tó és Szabadidőparkban, valamint a Városi Sportcsarnok szomszédságában lévő emeletes házak környékén teljesítik majd a feladatokat.

ÓVATOS KÖZLEKEDÉS A szervezők szeretnék felhívni az érintett településrészeken lakók és ott közlekedők figyelmét a fokozottan óvatos haladásra, ugyanis a tájfutók futás közben térképet használnak, így a rájuk leselkedő veszélyt (közeledő jármű, gyalogosok stb.) csak megkésve észlelhetik. Különösen fontos ez azokon a zegzugos utcákon, ahol a sarkoknál, kereszteződéseknél az összeütközés veszélye fennállhat.
B. K.

Kapcsolódó hírek