Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2022. május 28. (szombat) 21:54 Emil, Csanád névnapja van
 

 
Harmadik hely az országos bajnokságon

Bronzérmet szerzett a mezőkövesdi Lakatos Márk a Junior Ökölvívók Országos Bajnokságán.


A Gyöngyösön, október 26-a és 29-e között megrendezett versenyen a korosztály legjobb bokszolói, köztük két mezőkövesdi sportoló lépett kötelek közé. Lakatos Márk remekül szerepelt, hiszen egészen az elődöntőig menetelt a 46 kg-osok versenyében. Itt a későbbi győztes Dzsugán Dominiktól, a Papp László Ökölvívó Akadémia sportolójától kapott ki, így végül a 3. helyen zárt.
Az 57 kg-osok között induló Pusomai Árpád szintén győzelemmel kezdett, azonban a második napon vereséget szenvedett Hojsza Csabától, a Varjú Box SE sportolójától, és az 5. helyen fejezte be szereplését.
– Ettől sokkal többet vártunk a fiúktól Balogh Róbert társammal együtt, ugyanis mindketten olyan ellenfelektől kaptak ki, akiket korábban már legyőztek. Sajnos most lefagytak, ettől sokkal több van bennük – értékelte a fiatalok szereplését Tóth József edző.

RÉGIÓS VERSENY Az Egri Sport Iskola rendezésében október 13-án és 19-én villámtornát rendeztek Heves megye székhelyén. A kövesdi sportolók közül Berki Armand és Burai Zsolt egyaránt kétszer győzött, míg Burai Ádám, Burai Dániel, Piricsi Ádám és Csató Ádám egy győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el a régiós versenyen.
B. K.


Vissza

 

 


Weboldalkészítés