Ugrás a tartalomhoz

Elismerték a kereskedelemben végzett munkáját (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Magyar Kereskedelemért Nagydíjat kapott Kovács Oszkárné, a Nyírzem Zrt. mezőkövesdi szupermarketjének vezetője. A rangos elismerést az Európai Kereskedelem Napján vehette át Budapesten.

 
 
A brüsszeli EuroCommerce 2005-ben indította el az Európai Kereskedelem Napját, amelyet hazánkban a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, mint az európai szervezet magyarországi tagja immár 11. alkalommal szervezett meg november 9-én. 
A kereskedelem ünnepnapjaként számon tartott eseményen a hagyományoknak megfelelően elismeréseket, így a Klauzál Gábor Elismerő Oklevelet és a Magyar Kereskedelemért Nagydíjat adtak át az arra érdemes szakmai szereplők számára.
A díjazottak között volt Kovács Oszkárné, a Nyírzem Zrt. mezőkövesdi szupermarketjének vezetője, akinek kimagasló munkáját a Magyar Kereskedelemért Nagydíjjal jutalmazták. 
Kovács Oszkárné 2000-től dolgozik a társaságnál, valamint annak jogelődjeinél boltvezető beosztásban. Munkáját példamutató lelkesedéssel, lojalitással és magas szakmai tudással végzi. Szorgalmának és az elért eredményeinek köszönhetően 2009-től vezeti a mezőkövesdi 201. sz. szupermarketet, mely a cég egyik kimagaslóan sikeres üzlete. 24 kolléga munkájának irányításáért felel. 2010-ben a munka mellett kereskedelmi szakirányon gazdasági mérnök főiskolai oklevelet szerzett.
Az elismerést Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át a díjazottnak.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek