Ugrás a tartalomhoz

Új autót kaptak (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Hivatalosan átadták a Mezőkövesdi KÖZKINCS-TÁR Nonprofit Kft. új kisteherautóját november 25-én.

Mezőkövesd Város Önkormányzata saját forrásból egy vadonatúj, több mint 6 millió forint értékű Renault Trafic típusú kisteherautót vásárolt. A gépjármű az önkormányzat tulajdona marad, de saját nonprofit cégének használatába kerül. A beszerzésre azért volt szükség, mert a korábbi 16 éves gépjármű műszaki állapota leromlott és üzemeltetése nagyon költségessé vált.
Az átadó keretében Kinczel Brigitta, a Kft. ügyvezetője dr. Fekete Zoltán polgármestertől vette át az autó kulcsát.
 
 
– A Közkincstár Kft.-nek nagyon sok feladata van, aminek igyekeznek mindig megfelelni, de az eredményes munkához a feltételeket biztosítani kell. Úgy gondolom, hogy ezzel a járművel a szervezet valamennyi szállítási feladatát el tudja majd látni a jövőben – emelte ki dr. Fekete Zoltán, aki hozzátette, Mezőkövesd különböző nemzetközi és országos rendezvényeken, kiállításokon való megjelenése miatt is lényeges, hogy a cég munkatársai ezentúl egy impozáns, korszerű járművel végezhetik a szállítást. Örömét fejezte ki azért is, hogy az önkormányzat saját forrást tudott biztosítani az új gépjármű beszerzésére.
– Számomra és munkatársaim számára is hatalmas örömet jelent, hogy egy régi, rossz állapotú jármű után egy vadonatúj autóval tudunk megjelenni a városi rendezvényeken, valamint mindenhol, ahol képviseljük a céget és a várost – mondta Kinczel Brigitta, a Kft. ügyvezetője.
B. K.

Kapcsolódó hírek