Ugrás a tartalomhoz

Szerb játékos érkezett

Mezőkövesd hírei

Két és féléves szerződést kötött a Mezőkövesd Zsóry FC vezetősége Lazar Veszelinoviccsal. A 30 esztendős szerb támadó legutóbb a dél-koreai Pohang Steelers csapatában játszott.

A rutinos játékos pályafutásának jelentős részét szerb első osztályú csapatoknál töltötte, de megfordult a fehérorosz Dinamo Minszk együttesében is. Emlékezetes teljesítményt nyújtott egyebek mellett a Hajduk Kula és a Vojvodina csapataiban. Előbbinél 2012-2013-as idényben 42 meccsen 18-szor, míg utóbbi gárdában 2014-2015-ben 27 meccsen 12-szer vette be az ellenfelek kapuját. Veszelinovics 2019. június 30-áig írt alá az OTP Bank Ligában 5. helyen álló együttesünkhöz.

TÁVOZÓK Sivic Tomislav négy labdarúgó, Jan Vosahlík, Polényi Gábor, Heffler Norbert, valamint Mihai Nicorec játékára sem számít a tavaszi szezonban. A távozók közül Polényi Gábor nagy valószínűséggel Zalaegerszegre igazol, míg Heffler Norbert a szintén másodosztályú Balmazújvárosban folytathatja pályafutását. Szintén nem marad Mezőkövesden Devecseri Szilárd, ugyanis a kölcsönben Mezőkövesden szereplő középhátvédet visszarendelte a Szombathelyi Swietelsky Haladás.

ELTILTÁS További hír, hogy Ulysse Diallot a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága egy hónapra eltiltotta. Együttesünk csatára a Videoton elleni bajnoki mérkőzésen egy felugrás után Fiola Attilának okozott súlyos sérülést, így január 12-étől egy hónapig nem léphet pályára.

EDZőTÁBOR Labdarúgóink a kedvezőtlen időjárás miatt 11 napig Cipruson, Aiya Napa városában fognak edzőtáborozni, ahová január 17-én délután indulnak és január 28-án, szombaton érkeznek majd haza. Az új játékos, Lazar Veszelinovics a csapattal utazik, viszont Hegedűs Dávid sérülés miatt kihagyja az edzőtábort.
B. K.

 

Kapcsolódó hírek