Ugrás a tartalomhoz

Szoros meccsen kikaptak (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Újabb fontos mérkőzést veszített el városunk felnőtt csapata a bajnokságban. Együttesünk hétvégén a Balmazújvárostól kapott ki. (Fotó: balmazkezi.hu)

Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK – Mezőkövesdi KC 29-26 (14-13)

Kézilabdázóink február 18-án az utolsó előtti Balmazújváros otthonában vendégeskedtek. 
Az összecsapást a hajdúságiak kezdték jobban és a 7. percben 4-3-re vezettek. Az MKC ezt követően rendezte sorait és a 23. percben már háromgólos előnyben voltak a mieink (7-10). A folytatásban ismét a vendéglátók játszottak pontosabban, így a szünetre egygólos fórt harcoltak ki. Együttesünk helyzetét nehezítette, hogy közvetlenül a szünet előtt Vukic piros lapot kapott. 

IZGALMAS VÉGJÁTÉK A második játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott, de folyamatosan az újvárosiak voltak lépéselőnyben. A 48. percben Vaskó találata után 22-22 állt az eredményjelzőn, viszont a hajrában több támadást is pontatlanul fejeztek be kéziseink, így Janó Pál tanítványai ezúttal is pont nélkül maradtak.

 

 
– A mérkőzés olyan volt, amilyenre számítottam, a győzelemhez 30 gólnál többet kellett volna lőnünk, azonban ez sajnos nem sikerült. Megint voltak hullámvölgyek a játékunkban, ugyanakkor ezekből talpra tudtunk állni. Kivédekeztük a hazai támadásokat, viszont amikor lehetőségünk nyílt a fordításra, akkor hibáztunk – mondta a lefújása után Janó Pál vezetőedző.
Az MKC 18 mérkőzésen 3 pontot szerzett és továbbra is a tabella utolsó helyén áll. Kézilabdázóink legközelebb február 25-én, szombaton 18 órától a 4. helyezett Csurgót látják majd vendégül a Városi Sportcsarnokban.
B. K.
A mérkőzés jegyzőkönyve:

Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK – Mezőkövesdi KC 29-26 (14-13)
Balmazújváros, 600 néző. V: Herczeg, Südi
BKK: Pajkó – Tomic 2, Stojanovic 1, Simovic 2, Rasic 1, BALI 4, KEKEZOVIC 5 (4). Csere: PÁSZTOR (kapus), JORDAN 5, Temesvári 1, Martínez 1, HANTÁK 4, Vranac 1, Mateo 2, István. Vezetőedző: Magi Serra
MKC: Holló – VASKÓ 4, GRIGORJEV 4, Selviasiuk2, Radnic 3, Vukic 3, Szepesi 2. Csere: Kovács J. (kapus), Gulás 1, KOVÁCS B. 1, Pordán, KISS R. 6 (4), Grünfelder, Trivkovic. Vezetőedző: Janó Pál

Kiállítások: 6, ill. 12 perc
Hétméteresek: 4/4, ill. 4/4
Kizárás: Vukic (30.p.)

Kapcsolódó hírek