Ugrás a tartalomhoz

Füredi siker született (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Balatonfüredi KSE – Mezőkövesdi KC 32-21 (16-11) 

A papírformának megfelelően pont nélkül maradt a Mezőkövesdi KC felnőtt együttese Balatonfüreden. (Fotó: www.balatonfuredikc.hu)

 

A K&H férfi kézilabda ligában a 20. találkozóját játszotta együttesünk március 1-jén, méghozzá az 5. helyezett Balaton-parti gárda ellen.
A bajnoki mérkőzést az MKC kezdte jobban, Janó Pál tanítványai a 6. percben 4-2-re vezettek. Ezt követően megrázta magát a dunántúli alakulat és tíz perc alatt egy 6-0 sorozatot produkált, így magabiztos előnyre tett szert. A folytatásban gyakorlatilag végig felváltva potyogtak a gólok, kéziseink tartották ugyan a lépést Győriékkel, de felzárkózniuk nem sikerült, így a szünetre ötgólos előnnyel vonultak a hazaiak.

 
 
GYENGE HAJRÁ Fordulás után hosszú ideig nem változott a játék képe, állandósult a 4-5 gólos különbség. A mérkőzés utolsó negyedórájában azonban egyre több hiba csúszott az MKC játékába, csapatunk védekezésben és támadásban sem találta a ritmust. Az utolsó 15 percben mindössze három kövesdi gól született, így a meccs összképét tekintve aránytalanul nagy különbség alakult ki a lefújásig. A Balatonfüred ettől függetlenül teljesen megérdemelt győzelmet aratott, amely egy pillanatig sem forgott veszélyben.
A Mezőkövesd 5 ponttal továbbra is a 14. helyen áll a tabellán.
Kézilabdázóink legközelebb a 3. helyezett Tatabányát látják vendégül. Az összecsapás március 8-án, szerdán 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.
B. K. 

Kapcsolódó hírek