Ugrás a tartalomhoz

Utazás 2017. kiállítás

Mezőkövesd hírei

Idén jubileumi évhez érkezett az ország legnagyobb turisztikai seregszemléje, hiszen 40. alkalommal került megrendezésre az Utazás kiállítása.

Csaknem 30.000 vendég látogatott ki a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba március 2-5. között. A 23 ország több mint 300 kiállítója közül idén 200 belföldi térség, város, turisztikai vállalkozás vagy szervezet volt. A belföldi díszvendég Győr, a külföldi Oroszország, a kulturális díszvendég szerepét pedig Pannonhalma töltötte be.

Városunk idén is fontosnak tartotta a megjelentést a rendezvényen, ahol a régió egyéb területeivel összefogva egy közös 45m2-es standon találhatták meg az érdeklődők. A kiállítási megjelenésünk fő attrakciója idén a Zsóry-fürdő volt, mivel az új élményfürdő-uszoda komplexum megnyitásának bejelentése a kiállítás szakmai napjával esett egybe. A stand dekorációjában az új fedett élményfürdő fotója is megjelent, továbbá a kiállításra készült el a fürdő teljesen megújult kiadványa, melyet elsőként itt vehettek kézbe az érdeklődők. Emellett természetesen a város új reprezentatív kiadványa, valamint a szállások akciós csomagajánlatai és a városi nagyrendezvényekből összeállított szórólap is igen népszerűek voltak az érdeklődők körében.

A nyereményjáték lehetősége idén is sok érdeklődőt csábított a standhoz, az 5 kérdésből álló kvízt 400 vendég töltötte ki, akik közt hétvégi pihenés, borkóstoló és fürdőbelépők kerültek kisorsolása a kiállítás utolsó napján.

A kiállításra ellátogatott városunk alpolgármestere, valamint a VG Zrt. vezérigazgatója és számos helyi lakos. A részvétel Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület szervezésében Mezőkövesd Város Önkormányzata támogatásával valósult meg.

Lázárné Csirmaz Henriett
elnök
Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület

Kapcsolódó hírek