Ugrás a tartalomhoz

Bemutatkozott a helyi média (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

A Mezőkövesdi Média Nonprofit Kft. munkájával, szervezeti felépítésével ismerkedtek meg a Köztisztviselők és Közalkalmazottak Nyugdíjas Klubjának tagjai.

A március 6-ai klubdélutánt a civil szervezet vezetője, Kasza Lajosné nyitotta meg, akinek köszöntője után Aranyosi Ervin: Tavaszodik című versét hallgathatták meg az egybegyűltek.
A találkozó meghívott vendége a Mezőkövesdi Média Nonprofit Kft. ügyvezetője, Szabó-Bodnár Ágota volt, aki bemutatta a társaság működését és tevékenységi köreit. A Mezőkövesdi Újság és Televízió mellett szó esett a városi honlap üzemeltetéséről, valamint egyéb kommunikációs feladataikról. A klubtagok megtudhatták, hogy az önkormányzat sajtóreferensi munkája mellett a kft. munkatársai városi kiadványok, plakátok és szórólapok tervezésével, kivitelezésével is foglalkoznak, emellett európai uniós pályázatok kommunikációs és marketing feladatait is ellátják.
A klubtagok februári összejövetelükön gyűjtést kezdeményeztek maguk között, egyikőjük unokája részére, melyet ez alkalommal is folytattak. Összesen 83.700 Ft gyűlt össze a résztvevők adományaiból, mellyel a 15 éves labdarúgó gyógykezelését szeretnék támogatni, aki súlyos betegségben szenved. A találkozó ezután kötetlen beszélgetéssel és köszöntésekkel zárult.
D. A.

Kapcsolódó hírek