Ugrás a tartalomhoz

Nem bírtak egymással (videóval)

Mezőkövesd hírei

Mezőkövesd Zsóry FC – Gyirmót FC Győr 1-1 (0-1)

Pontosztozkodással zárult az újoncrangadó az OTP Bank Ligában. Labdarúgóink az idei öt egymás elleni összecsapásból negyedszer végeztek döntetlenre a Gyirmóttal. (Fotó: mezokovesdzsory.hu)

A bajnokság 23. fordulójában a sereghajtó dunántúli együttes látogatott városunkba március 11-én.
A találkozó kövesdi rohamokkal kezdődött, de Sebők előbb Veselinovic, majd Tóth lövését is hárította. A 22. percben váratlanul előnybe kerültek a vendégek. Egy bal oldali gyirmóti szöglet után röviden szabadítottak fel a védők, a labda Antonov elé került, a támadó beadását Bojovic két lépésről a hálóba továbbította.
 

 
 
Fordulás után sokkal lendületesebben futballozott együttesünk és Kink már a 47. percben egyenlíthetett volna, közeli lövése azonban elsuhant keresztbe a kapu előtt. Nem sokkal később Veselinovic ellen szabálytalankodott a gyirmóti gólszerző a büntetőterületen, de a játékvezető nem ítélt 11-est. Pontosan egy óra elteltével megduplázhatta volna előnyét Urbányi István csapata, Bebeto viszont közelről a kapu fölé tüzelt. Két perccel később góllal büntették labdarúgóink a kimaradt lehetőséget, Farkas remek beadását követően Molnár pazar mozdulattal bólintott a kapu jobb oldalába. Az utolsó 20 percben hatalmas fölényben futballoztak labdarúgóink, de a helyzeteket nem sikerült gólra váltani, így a szezonban negyedszer végeztek döntetlenre a felek. A Mezőkövesd Zsóry 31 ponttal a 6. helyen áll a tabellán.

TÉTMÉRKőZÉSEK Együttesünk a bajnokságban legközelebb április 1-jén, 18 órakor lép pályára Sopronban, a Szombathelyi Haladás vendégeként. A bajnoki találkozó előtt Magyar Kupa mérkőzést játszik majd csapatunk az NB II-es Szolnoki MÁV FC ellen. A párharc első, mezőkövesdi összecsapását március 28-án, kedden 17 órától rendezik meg, míg a visszavágót április 5-én, szerdán 17 órától játsszák le Szolnokon, a Tiszaligeti Stadionban.
B. K.
 

Kapcsolódó hírek