Ugrás a tartalomhoz

Tisztes helytállás (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Negyedik helyen végeztek a Mezőkövesd Zsóry szurkolói a II. Bánka-Rakaczki Emléktornán.

A Miskolcon rendezett 12 csapatos kispályás labdarúgótornán az OTP Bank Ligában szereplő együttesek, valamint a Gyirmót távollétében a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub szurkolói vettek részt március 18-án.
A kövesdiek a csoportmeccseket egy 7-0-ás vereséggel kezdték a Diósgyőr ellen, majd a folytatásban előbb a Budapest Honvédot 3-2-re, a Debrecent pedig 3-1-re győzték le. Labdarúgóink a hármasdöntőbe jutásért rendezett izgalmas összecsapást 3-2-re elveszítették az Újpest ellen. Az emléktornát a Diósgyőr nyerte meg az Újpest és a Videoton előtt. Az eredményhirdetésen különdíjat kapott a Mezőkövesd, ugyanis csapatunkban a mezőnyben egyedüliként egy ifjú hölgy is pályára lépett.
Betétprogramként a Diósgyőr és az Újpest U13-as, valamint öregfiúk csapatai mellett a Miskolci Jegesmedvék All Stars és a Diósgyőri Birkózók játszottak bemutató mérkőzéseket a fiatalon elhunyt Bánka Kristóf és Rakaczki Bence emlékére rendezett sporteseményen.
B. K.

A Mezőkövesd Zsóry szurkolói csapata: Bódi Angéla, Bódi Tamás, Bóta Attila, Hajdu Balázs, Koncz István, Nagy Ferenc, Nagy Máté, Nagy Milán, Róth Bence, Róth István, Szalai Balázs, Szikszai Máté, Bódi Krisztián. Csapatvezető: Bódi Károly

Kapcsolódó hírek