Ugrás a tartalomhoz

Matyó Húsvét

Mezőkövesd hírei

TÁJÉKOZTATÁS
Matyó Húsvéttal kapcsolatos forgalmi rend változásról


A Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület 2017. április 16-17. között ismét megrendezi a Matyó Húsvétot Mezőkövesd Város Önkormányzatának és több helyi vállalkozás támogatásával.
A program húsvét vasárnap és hétfőn a Hadas városrészben zajlik, a színpad az Eötvös úti parkolóban kerül felállításra.

A terület teljes zárására lesz szükség (a gépjárműforgalom elől) a látogatók biztonságának érdekében, az alábbiak szerint:
Eötvös úti parkoló középső része ápr.14. 20.00 – ápr.17. 24.00 óráig lezárva
Eötvös úti parkoló többi része ápr.16. 6.00 órától – ápr.17. 19.00 óráig lezárva
Eötvös út főutca – Hársfa u. közti szakasza ápr.16-17. 6.00-18.00 óra között lezárva
Hadas városrész (Kisjankó Bori, Mogyoróköz első szakasza, ahol tájházak találhatók) ápr.16-17. 6.00-18.00 óra között lezárva (a korábbi éveknek megfelelően)

Ápr.16-17-én 6.00-18.00 óra között a főutca (Matyótáj Áruház) felől gépkocsival nem lesz megközelíthető sem az Eötvös út, sem a Hársfa út, sem a Diófa út. Ebben az időszakban kizárólag a déli irányból (Gépmúzeum felől, ill. a Fűzfa út felől) közelíthetők meg ezen utcák.
Az Eötvös út Hársfa u. és Pizza Néró közti szakaszára a pizzafutár autó, valamint a lakók természetesen behajthatnak gépkocsival is, azonban a lakcímkártyát kötelező felmutatni a zárási ponton! Az Eötvös út érintett szakaszát elhagyni is kizárólag a déli irányban a József Attila u., Gépmúzeum felé lehet.

Szabadtéri rendezvény jellegéből adódóan várhatóan zajjal és nagyszámú érdeklődő közönséggel jár az esemény. Kérjük az érintett lakók megértését, türelmét a húsvéti ünnepek alatt.
Reméljük, hogy a rendezvény mindannyiunk örömére és szórakozására szolgál idén is.

Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület

Kapcsolódó hírek