Ugrás a tartalomhoz

Huszák: Elfáradtam, nem a gyenge forma miatt mondtam le

Mezőkövesd hírei

A tréner az NB2.hu-nak döntése kapcsán elmondta, nem az elmúlt négy forduló nyeretlensége késztette erre a döntésre, úgy érzi, kissé elfáradt az utóbbi években és pihenésre van szüksége.

 
Huszák Géza irányításával a tavalyi bajnokság egyik meglepetéscsapata volt a Keleti csoportban a Mezőkövesd, idén azonban finoman szólva sem jöttek úgy az eredmények, mint a múlt évben. A sárga-kékek az elmúlt négy fordulóban nem tudtak nyerni, a hétvégi, Vác elleni döntetlen után pedig a tréner benyújtotta lemondását. Az NB2.hu-nak sikerült elérnie a szakembert, aki elárulta, miért határozott így.

- Három és fél évig voltam a mezőkövesdi csapatnál, ahol nagyon jól éreztem magam. A visszavonulásom mögött nem az áll, hogy az elmúlt négy fordulóban nem tudott nyerni a gárda. Egy kicsit elfáradtam, és jobbnak láttam, ha átadom a helyem egy másik trénernek. Ennyi az egész. Barátként hagytam el a mezőkövesdi csapatot. Amikor bejelentettem, hogy távozni szeretnék, több játékos is hívott telefonon. Ott voltak mellettem és megértették, hogy távozni akarok, ez nagyon fontos számomra. A levegőváltozás után ismét szeretnék a labdarúgással foglalkozni, de most egyelőre elég volt az elmúlt néhány év - nyilatkozta Huszák Géza, az NB2.hu-nak.

Még nincs jelölt

Az NB2.hu megkereste Bocsi Annát, az egyesület ügyvezető igazgatóját, aki elmondta, nincs még jelöltjük a kispadra.
Sajtóhírek szerint a trénert az a Csank János válthatja a kispadon, aki legutóbb Zalaegerszegen dolgozott.

- Az az igazság, hogy még nincsenek neveink. Ha Csank János neve felmerült volna eddig, akkor arról én is tudnék, de nem így van. Szerdán lesz egy elnökségi ülésünk, addigra vélhetően már lesznek jelöltjeink - mondta Bocsi Anna ügyvezető igazgató.

Csank János egyébiránt az utóbbi időben többször is úgy nyilatkozott, ugyan voltak megkeresései alacsonyabb osztályból, élvonalbeli edzőnek tartja magát, és a ZTE-től való távozása után egy ideig szeretne pihenni.
 
forrás: nb2.hu

Kapcsolódó hírek