Ugrás a tartalomhoz

Nem mindennapi köszönőlevél

Mezőkövesd hírei

Október 10-én nem mindennapi köszönőlevél érkezett a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra









Közlekedési baleset történt október 1-jén az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán, melynek során hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Egy 46 éves budapesti férfi Budapest irányából Miskolc felé közlekedett az autópályán. Figyelmetlensége miatt későn észlelte az előtte forgalmi okból lassító járműveket, ezért hirtelen ráfékezett. Közben, hogy az ütközést elkerülje, jobbra kormányozta autóját, minek következtében áttért a külső forgalmi sávba, ahol nekiütközött az ott szintén forgalmi okok miatt lassító személygépkocsinak. A baleset következtében hárman könnyebben megsérültek.

A balesetet követő napokban az okozó sofőr édesanyja a mellékelt levelet jutatta el a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályvezetőjének:

Tisztelt Alezredes Úr! 
Október 1-jén, szombaton délelőtt az M3-as autópálya 130-as km-re körül Fiam balesetet okozott. 
A helyszínelők az Önök kapitányságáról érkeztek. Munkájukat hozzáértéssel, lelkiismeretesen látták el a vizsgálat alatt. Udvariasan, bajunkat megértve emberségesen beszéltek a fiammal. Úgy gondolom, hogy az országnak, a rendőrségnek és nekünk sok-sok ilyen értékes emberre volna szüksége. 
Köszönöm, köszönjük, jó egészséget kívánva.

Tisztelettel: J. Gyné. 

Kapcsolódó hírek