Ugrás a tartalomhoz

Vidám szilveszter (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Telt házas óévbúcsúztatót tartott a Mezőkövesdi Amatőr Színjátszó Kör Egyesület december 30-án a Közösségi Házban. 

Kabaréjelenetekkel, villámtréfákkal, zenés-táncos produkciókkal szórakoztatták a közönséget az est szereplői a kétrészes, mintegy két és félórás műsorban, melyben felléptek a Matyó Nagymama Klub Egyesület és a Daya Dance tagjai is.

A műsor egyik központi témája a szerelem és a házasság volt, ennek jegyében például tanúi lehettünk egy balul végződő házassági ajánlatnak, egy humoros jelenetben megtudhattuk azt, hogyan védi meg lányát az udvarlóktól a maffiavezérnek „álcázott” családfő, míg a Más(r)o(c)k zenekar előadásából kiderült, miért is érdemes önmagunkat adni udvarláskor a csillogás és magamutogatás helyett.

Szintén nagy derültséget okozott például a „hét tyúk” tava című balettprodukció, valamint az okos villamosszék javítása, továbbá látogatást tehettünk egy igazán különleges vendéglátóhelyre, a Kinizsi Étterembe is. Az egyik vidám jelenetben kifigurázták a szereplők a sminkelést, de egy iskolai jelenet, valamint Mariska és Bözsike humoros párbeszéde is fergeteges szórakozást nyújtott a jelenlévőknek. Utazást tehettünk még a vadnyugatra, ahol ha pisztolypárbajt nem is, helyette egy jó hangulatú táncos produkciót mutattak be a fellépők. A vidám, jó hangulatú szilveszteri műsort színvonalas énekes és táncos produkciók fűszerezték.

Az előadáson megemlékeztek a MASZK közelmúltban elhunyt korábbi elnökéről, Vásárhelyi Zoltánról is.
B. K.

 

Kapcsolódó hírek