Ugrás a tartalomhoz

TÁJÉKOZTATÁS IGÉNYFELMÉRÉSRőL

Mezőkövesd hírei

Tájékoztatjuk az érintett lakosságot, hogy a Kormány az 1364/2018. (VII.27.) számú határozatával döntött arról, hogy téli rezsicsökkentés keretében egyszeri, természetbeni juttatással támogatja azon háztartásokat, akik korábban nem részesültek lakossági földgázfogyasztók, illetve távhőszolgáltatást igénybevevők részére nyújtott téli rezsicsökkentési támogatásban.

A támogatás azon háztartások részére igényelhető, amelyek
– gáz- vagy távhőszolgáltatási szerződéssel nem rendelkeznek,
 korábban nem  részesültek téli rezsicsökkentési támogatásban.
 
(Háztartás: az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége)
 
Nem felel meg a feltételeknek az a háztartás, amely kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkezik.
 
Háztartásonként 1 darab igénybejelentő lap nyújtható be a Mezőkövesdi Közös Önkormányzati Hivatalnál (3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 112.) ügyfélfogadási időben személyesen, vagy postai úton a Hivatal címére.
 
Az igénybejelentő lap elérhető a www.mezokovesd.hu honlapon, illetve a Mezőkövesdi Közös Önkormányzati Hivatalban.
 
Az igénylőlap benyújtási határideje 2018. október 15. napja, mely határidő elmulasztása jogvesztő. A határidő után beérkező kérelmeket nem áll módunkban befogadni!
 
A beérkezett igényeket az önkormányzat 2018. október 17-ig továbbítja a Magyar Államkincstár felé. A Kormány 2018. október 31-ét követően dönt az önkormányzatonkénti támogatási összegről.
 
Mezőkövesdi Közös Önkormányzati Hivatal
 
 

Kapcsolódó hírek