Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. június 1. (csütörtök) 10:16 Tünde névnapja van
 
Személyi szabadság megsértése

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy helyi férfival szemben folytattak le, aki két kislányt kényszerített a bokorba.

 


Személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 49 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2018. augusztus 4-én 22 óra körül Mezőkövesden, a Kavicsos tónál egy 15 éves és egy 14 éves lányt arra kényszerített, hogy menjenek be egy, majd három méteres bokorba, s nyomatékul egyikük kezét megragadta. A megriadt lányoknak a bokorban aztán felszólításra le kellett guggolniuk, telefonjaikat pedig kikapcsolniuk. A férfi tovább erősítvén akaratát megöléssel fenyegette meg a kiskorúakat ha kiabálnának, de hogy mi a szándéka nem mondta el a sértetteknek. Egy óvatlan pillanatban a lányoknak azonban sikerült elmenekülniük.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés