Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. június 2. (péntek) 18:10 Kármen, Anita névnapja van
 
Ne adjon munkát a tolvajoknak!

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyben a gyanúsított betörte egy autó ablakát, és elemelte az otthagyott pénztárcát.


Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 22 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2018. október 25-én, 16 óra körül Mezőkövesden, a Muskátli utcában parkoló autó ablakát kővel betörte, majd az ülésről ellopott egy pénztárcát, amiben több tízezer forint volt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi többek között elmondta, hogy miután meglátta a lezárt autóban hagyott pénztárcát, eldöntötte, hogy megszerzi azt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a közterületen leparkolt járműveiket ne hagyják nyitva, és kiváltképp ne hagyják az indítókulcsot a kocsiban! Érdemes továbbá az ingatlanok udvarán leparkolt gépjárműveket is lezárni. Az autótulajdonosok lehetőség szerint ne tároljanak nagyobb értékeket, készpénzt a járművekben! Látható helyen se hagyjanak semmit, hiszen azok alkalmat kínálhatnak az elkövetőknek!
 
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés