Ugrás a tartalomhoz

Tájékoztatás forgalomkorlátozásról

Mezőkövesd hírei

Tisztelt Közlekedők!

A Szilvási Építő Kft., mint a beruházás kivitelezője ezúton értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Mátyás király út – Széchenyi út – Ady Endre u. kereszteződésében kialakítandó körforgalmi csomópont építési munkái kapcsán a jóváhagyott ideiglenes forgalomkorlátozási terv alapján 
 
2019. október 21. hétfő, 07:00 órától
 
az építési terület lezárásra kerül. 
 
2019. október 21. hétfő, 07:00 órától a Mátyás király út Mártírok útja és Jezsuiták tere 1. sz. (régi kistemplom) közötti szakasza, a Széchenyi út Rendelőintézet előtti szakasza, valamint az Ady Endre utca Rozetta pékség előtti szakasza kerül lezárásra teljes szélességében. A forgalomkorlátozás idején a közlekedők a Mártírok útja – Kavicsos-tó u. – Mindszenty József u. terelőútvonalat tudják igénybe venni. Az építési területen belüli lakóingatlanok megközelítése céljából az ott lakók a lezárt területre továbbra is behajthatnak. Egyes csomópontokban a jelenleg érvényes forgalmi rend megváltozik, kérjük ne megszokásból közlekedjenek, figyeljék a közúti jelzéseket!
A forgalomkorlátozás várhatóan 2019. december 15-ig tart. A kivitelezés során jelentkező kellemetlenségekért kérjük a közlekedők szíves türelmét és megértését.  

Tisztelettel: Szilvási Építő Kft. 

 

Kapcsolódó hírek