Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. június 1. (csütörtök) 12:25 Tünde névnapja van
 
Képviselő-testületi ülés január 25-én (videóval frissítve)

Megtartotta januári ülését városunk képviselő-testülete.


A január 25-ei ülésen a Polgármesteri tájékoztató, valamint a bizottságokra átruházott döntéseiről szóló tájékoztató elfogadása után az Önkormányzat 2012. évi költségvetésének első olvasatát tárgyalta meg a grémium, amely irányt ad a második olvasat elkészítésének és az intézményekkel történő tárgyalásoknak. Emellett a testület technikai módosítást eszközölt az Önkormányzat közterületen történő szeszesital fogyasztásról és dohányzás rendjéről szóló rendeletében, valamint a szociális igazgatásról és ellátásokról szóló rendeletben. A testület elfogadta az önkormányzat 2012. évi közbeszerzési szabályzatát, valamint meghatározták a köztisztviselők teljesítménykövetelményeinek alapját képező célokat is. Emellett a városatyák értékelték a 2011-es év városi rendezvényeit, valamint elfogadták az idei év kiemelt városi rendezvényeinek tervezetét. Arról is döntött a testület, hogy az Önkormányzat és a Mezőkövesdi Civil Szövetség Egyesület között lévő támogatási szerződést 2012-re is a tavalyi feltételekkel meghosszabbítják. 

Emellett sürgősségi indítványként módosították a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola és a Széchenyi István Szakképző Iskola alapító okiratát. 
A képviselő-testület döntött a méhnyakrák elleni védőoltást célzó program folytatásáról is. A meghozott támogató döntés értelmében az elkövetkezendő négy évben (2012-2015) az adott évben 13. életévüket betöltött lányok részére az önkormányzat pénzügyi lehetőségeinek függvényében továbbra is átvállalja a bekerülési költség nagy részét, így a szülőknek önrészként 10 000 Ft hozzájárulást kell csak befizetni. 


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés