Ugrás a tartalomhoz

Hamar véget ért a gazdagság

Mezőkövesd hírei

Január 11-én délután H.A-né 53 éves mezőkövesdi lakos L. J. 26 éves hölgy társaságában betért a Mezőkövesden Marcsi turcsi néven működő használt ruházati boltba.
Addig nézelődtek, míg az egyik vásárló könnyelműségét és figyelmetlenségét kihasználva az asztalon elhelyezett táskáját észrevétlenül eltulajdonították, és fordultak is ki az üzletből.

A női táskában 74.635 Ft készpénz, személyes iratok, bankkártya, mobiltelefon és más értéktárgyak is voltak, 180.000 Ft értékben.

A károsult miután észlelte a történteket, azonnal bejelentést tett a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra. A bűnügyi osztály egyik nyomozója a térfigyelő kamerát visszanézve két hölgyre figyelt fel, amint az üzletből igencsak sietve távoznak. Mivel ugyanezen nap délelőtt látta őket a postán, így ruházatuk és a rendelkezésére álló információk alapján hamar beazonosította az elkövetőket, akik elszámoltatásuk során beismerő vallomást tettek. A sértett most szerencsésnek mondhatja magát, hiszen az eltulajdonított tárgyak a térfigyelő kamerának, s a nyomozó kolléga gyorsaságának és figyelmességének köszönhetően hiánytalanul feltalálásra kerültek.
Az elkövetők bíróság elé állítása folyamatban van.

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Kapcsolódó hírek