Ugrás a tartalomhoz

Színvonalas felkészülési torna Mezőkövesden

Mezőkövesd hírei

Mezőkövesd Zsóry SE felnőtt együttese ezen a héten nagypályán folytatja felkészülését a tavaszi szezonra. Labdarúgóink programjában egy edzőmérkőzés és egy hazai rendezésű felkészülési torna szerepel.

Sivákék február 8-án az FTC II együttesének vendégeként léptek pályára a fővárosban. Labdarúgóink az első játékrészben Bogdány Csaba találatával 1-0-ás vezetésre tettek szert, azonban a zöld-fehérek a második félidőben Papp találatával kiegyenlítettek. A találkozón ezt követően már nem változott az eredmény, így Sivákék 1-1-es döntetlennel zárták az összecsapást a Ness Hungary NB II Nyugat csoportjában szereplő fővárosiak ellen.


Farkas István Emléktorna

Február 11-én és 12-én rendezik meg a Farkas István emléktornát Mezőkövesden a Városi Sportpálya műfüves játékterén. A rangos felkészülési tornán a házigazda Mezőkövesd Zsóry SE mellett a Kecskeméti TE és a Szombathelyi Haladás második csapata, valamint a Kisvárda vesz részt.

IDőPONTVÁLTOZÁS!

A megmérettetésen az eredeti kiírástól eltérően elsőként a Mezőkövesd Zsóry SE és a Kecskemét lép majd pályára február 11-én szombaton 11 órától, míg 13 órától a Haladás II – Kisvárda találkozót rendezik meg. A két párharc vesztese február 12-én, vasárnap 11 órától, míg a győztesek 13 órától mérik majd össze a tudásukat a Városi Sportpályán.

Kapcsolódó hírek