Ugrás a tartalomhoz

Új látogatási rend a Markhot Ferenc Kórházban

Mezőkövesd hírei

Új beteglátogatási rend lép érvénybe 2020.06.22-től a Markhot Ferenc Kórházban. A kórház fekvőbeteg osztályain hétköznap 15:00 – 16:00 között, szombaton és munkaszüneti napokon: 14:00 – 16:00 között biztosított a látogatás.


 
 

Fontos szabály, hogy egy beteg egyszerre egy látogatót fogadhat és a látogatás maximum 30 percig tarthat. Tíz éven aluli gyermekek beteget nem látogathatnak. Amikor a látogató az intézménybe érkezik, munkatársaink megmérik a testhőmérsékletét, ugyanis csak láztalan személy látogathat beteget. Kötelező mindenki számára az arcmaszk (orrot és szájat is eltakaró maszk) viselése és a kézfertőtlenítés. A kesztyű viselése a látogatás idején tilos! A látogatás újra indulásával a 14:00 – 15:00 óra közötti csomagátadás lehetősége megszűnik.

Fontos új szabály: a belgyógyászati tömbben és a hotel épületben a látogatásra érkezőknek a belépéskor regisztrálniuk kell.
Továbbra sincs látogatás az intenzív osztályon, egynapos sebészeten és a fertőző (infektológiai osztály) osztályon. A fertőző osztályon minden nap 14:00 – 15:00 óra között biztosított a csomagok átadása. A kórház köszöni az együttműködést és a türelmet, melyet betegtársaink érdekében tanúsítanak.

Eger, 2020. június 18.

Kapcsolódó hírek