Ugrás a tartalomhoz

Év zenekara-díjasok lettek Texasban

Mezőkövesd hírei

A Nyughatatlan elhozta „Az Év Zenekara” díjat egy texasi versenyről

Idén októberben Jeffersonban rendezték meg azt a country fesztivált, ahova a Nyughatatlan is meghívást kapott. A nemzetközi country találkozóra Hollandiából, Izlandról, Mexikóból és Amerikából is érkeztek fellépők. 
A hatfős szakmai zsűri a Nyughatatlant a „Band Of The Year” azaz Az Év Zenekara díjjal jutalmazta.
– Nagyon örültünk a díjnak, és annak, hogy meghívást kaptunk a 2021-es találkozóra, amit egy amerikai turnéval tervezünk összekötni. A „Texas Sounds" zenei eseményt idén hetedik alkalommal rendezték meg. Preston Taylor, a rendezvény főszervezője elmondta, hogy a zsűri a hangzást, a megjelenést, és a műsor összeállítását díjazta. A taps alapján úgy ítéltük meg, hogy pozitív visszhangja volt a fellépésünknek, egyedül a zenekari név kiejtésével akadt némi probléma. Rengeteg tervünk van jövőre, a turné mellett szeretnénk bejárni Amerikát és ha sikerül szponzort találnunk, akkor egy lemezt is szeretnénk felvenni – mondta Hajdu Bianka Dominika, a zenekar énekesnője.
A Nyughatatlan 2010 óta 5 nagylemezt adott ki, eddig nyolc európai országban koncerteztek. A texasi country fesztivál honlapján a díjazottak listája is megtalálható: https://www.texassounds.org
 
(Fotó: Nyughatatlan Zenekar)

Kapcsolódó hírek