Ugrás a tartalomhoz

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópályán Kál és Gyöngyös térségében

Mezőkövesd hírei

Több szakaszon is lokális burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán 2021. február  19-én, pénteken, illetve 2021. február 22-25. között, hétfőtől csütörtökig. 

Pénteken Kál és Gyöngyös térségében, míg hétfőtől csütörtökig Gyöngyös térségében zajlik majd munkavégzés forgalomkorlátozás mellett.

Február 19-én, pénteken az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 101-es és 81-es kilométerszelvényben, míg február 22-25. között, hétfőtől csütörtökig a Budapest felé vezető oldalon a 82-es és 77-es kilométerszelvények között zajlik majd munkavégzés. A 8 és 16 óra közötti munkálatok ideje alatt a forgalom egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

 

Kapcsolódó hírek